Crimă într-un bar din Cobadin

Anchetat cu cătușe. FOTO Keith Allison
Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

La primele ore ale ultimei zi din an, o crimă a fost comisă într-un bar din localitatea Cobadin. Agresorul și victima au petrecut împreună, în Clubul Riviera din centrul comunei până când s-au luat la ceartă, iar discuția a degenerat.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, fapta a fost comisă la data de 31 decembrie, în jurul orei 2.00, în incinta unui bar din localitatea Cobadin, în urma unui conflict spontan între doi localnici. Victima, un bărbat de 31 de ani a fost lovită de către agresorul în vârstă de 25 de ani, de mai multe ori, cu un obiect ascuțit. Agresorul a fost identificat de polițiștii constănțeni, fiind reținut și cazat în arestul IPJ.

Se pare că scandalul a izbucnit de la dedicațiile muzicale din incinta barului. Victima, de 31 de ani, a decedat la spital. În prezent polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale efectuează cercetări sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Atât victima, cât și agresorul aveau antecedente penale. Între cei doi au mai fost conflicte. Consătenii spun că decedatul ar fi provocat cu ceva timp în urma un scandal imens la domiciliul agresorului, însoțit fiind de mai multe persoane.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*