VIDEO Scandal în Medeea între două familii de romi. 9 indivizi, reținuți pentru audieri

Polițiștii au sosit în număr mare la locul scandalului. FOTO Arhiva CTNews

Polițiștii constănțeni au intervenit în forță pentru a aplana un scandal de proporții în cartierul Medeea. Acesta a izbucnit între două familii adverse, Căldăraru și Petrache, care nu sunt la prima reprezentație de acest fel.

Confruntarea a avut loc duminică, 9 aprilie, iar situația a degenerat, ajungându-se la lovituri și geamuri sparte. Pe imaginile unei camere de supraveghere se vede cum un grup format din mai mulți indivizi apar înarmați cu bâte și tăbară pe un autoturis, apoi intră în curtea casei unde încep să spargă geamurile.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, conflictul a avut loc în jurul orei 17.00, în urma căruia nouă persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri.

„În data de 9 a lunii curente, în cartierul Medeea, a avut loc un conflict spontan, între persoane care locuiesc în zonă. S-a produs o tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru care s-a intervenit în mod eficient. Au fost reținute și conduse la sediul Poliției 9 persoane și, în prezent, se desfășoară audieri și cercetări în cauză. Facem precizarea că nu vom tolera astfel de comportamente în zona respectivă și că se va interveni ori de câte ori e nevoie”, a declarat scms. George Munteanu, adjunctul Poliției Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*