Un constanțean cu mandat de executare pentru fapte de corupție a fost depistat la P.T.F. Vama Veche pe când încerca să iasă din țară

PTF Vama Veche. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au depistat un cetăţean român pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru comiterea de infracţiuni de corupție.

În data de 12 iulie, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român D.R., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanța, călătorind pe jos.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni de corupție.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*