Accident rutier înregistrat pe DN 2A, în apropiere de Stupina

O mașină scăpată de sub control a ieșit pe câmp în apropiere de Stupina. FOTO Ctnews.ro

Două persoane au fost ranite în dimineața de 22 ianuarie după ce mașina în care se aflau a fost scăpată de sub control și a ieșit în afara părții carosabile.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.30, când un bărbat în vârstă de 55 de ani, a condus un autoturism pe DN2 A, în afara localității Stupina. La un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum – carosabil umed, a pierdut controlul direcției de mers către dreapta și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerei din dreapta fața.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*