Un bărbat și o femeie au fost prinși după ce au furat 5.000 de lei din mai multe bancomate din Constanța

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat și o femeie din Drobeta Turnu Severin au fost prinși de polițiști după ce au furat aproximativ 5.000 de lei din mai multe bancomate din municipiul Constanța.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Constanța, cu sprijinul Direcției Investigații Criminale din cadrul IGPR și al colegilor din cadrul DGPMB, IPJ Iași, IPJ Călărași, IPJ Bihor și IPJ Mehedinți, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea și al Sectorului 3 București au identificat un bărbat și o femeie, bănuiți de săvârșirea mai multor fapte de furt calificat din ATM-urile aparținând unor instituții bancare de pe raza municipiului Constanța.

Polițiștii constănțeni au stabilit că o femeie de 27 de ani și un bărbat de 41 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, au comis zece asemenea fapte în perioada iulie – august 2018.

Anchetatorii au descoperit că cele două persoane ar fi forţat fantele de eliberare numerar ale mai multor ATM-uri, în vederea introducerii unui obiect confecţionat artizanal pentru a reţine sume de bani din tranzacţiile ulterioare.

În prezent, aceștia sunt cercetați în stare de arest la domiciliu în cazul femeii, si arest preventiv în cazul bărbatului, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, fiind formulată propunere de trimitere în judecată a celor doi.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*