Un bărbat de 24 de ani și doi minori au furat mai multe scule electrice dintr-un imobil din Medgidia

Sculele electrice furate. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat de 24 de ani și doi minori au furat mai multe scule electrice dintr-un imobil din Medgidia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 septembrie, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Mircea cel Bătrân și ar fi sustras mai multe bunuri.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoana vătămată indicând faptul că, din curtea imobilului, i-ar fi fost sustrase mai multe scule electrice.

În urma cercetărilor efectuate, în apropierea locului faptei au fost identificați un bărbat, de 24 de ani, și doi minori, bănuiți de comiterea faptei.

Bunurile sustrase au fost identificate într-un imobil de pe strada I.C. Brătianu.

Ulterior, au fost restituite persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*