Un bărbat de 34 de ani și trei minori, cercetați de polițiștii constănțeni pentru furt și șantaj. Prejudiciul este de 80.000 de lei

FOTO IPJ Constanța

Un bărbat de 34 de ani și trei minori sunt cercetați de polițiștii constănțeni pentru furt și șantaj, prejudiciul fiind de 80.000 de lei.

La data de 11aprilie,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale au identificat un bărbat, 34 de ani, și 3 minori, de 14 și 16 ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt, furt calificat și șantaj, comise în perioada 2021 – 2023, în municipiile Constanța și Medgidia.

Cei patru ar fi săvârșit infracțiunile atât împreună, cât și separat.

Astfel, unul dintre minori, de 16 ani, este bănuit că ar fi comis, în perioada respectivă, 8 infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de furt, o infracțiune de șantaj și o infracțiune de tentativă la furt calificat. Minorul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Bărbatul de 34 de ani este bănuit că ar fi comis 3 infracțiuni de furt calificat. Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Un alt minor, de 16 ani, este bănuit că ar fi comis 2 infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de furt.

Prejudiciul total este de aproximativ 80.000 de lei. O parte din bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

Persoanele reținute vor fi prezentate, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*