Un bărbat s-a spânzurat într-o clădire dezafectată de lângă Palatul Copiilor din Constanța

Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat în vârstă de 46 de ani și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se într-o clădire dezafectată de lângă Palatul Copiilor din Constanța

Bărbatul de 46 de ani plecase de acasă pentru a-și găsi de muncă. Deoarece nu a mai revenit familia l-a dat dispărut la sfârșitul săptămânii trecute. Polițiștii au început căutările, iar mai întâi au găsit mașina acestuia, după care a fost găsit și bărbatul, spânzurat într-o clădire dezafectată de lângă Palatul Copiilor.

Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*