FOTO VIDEO Șofer fără permis, rănit grav după ce a provocat un accident pe podul rutier de la 2 Mai

Șofer fără permis, rănit grav după ce a provocat un accident pe podul rutier de la 2 Mai. FOTO: Adrian Boioglu

Un bărbat de 40 de ani a ajuns la spital sâmbătă, 28 mai, rănit grav într-un accident rutier petrecut pe podul rutier aflat la ieșirea din Mangalia spre 2 Mai.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați în jurul orei 12.30 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, dinspre localitatea 2 Mai către municipiul Mangalia.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 40 de ani, a intrat în coliziune cu balustrada metalică de la piciorul podului rutier 2 Mai. Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind transportat, inconștient, la Spitalul Mangalia. Ulterior, a fost preluat de elicopterul SMURD și a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Polițiștii rutieri au deschis în cauză un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*