Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce trupul fără viață al unui bărbat a fost găsit în Lacul Siutghiol

Autospecială SMURD la Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Autospecială SMURD la Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii constănțeni au fost sesizați în dimineața zilei de miercuri, 22 februarie, după ce în zona Satului de Vacanță din Constanța, în canalul care face legătura dintre lacurile Siutghiol și Tăbăcărie, se află cadavrul unui bărbat care este posibil să se fi înecat.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de aproximativ 35 – 40 de ani, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, căruia un echipaj SMURD i-a efectuat manevre de resuscitare. Ulterior, bărbatul a fost declarat decedat”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*