Spirit civic al unui tânăr din Eforie. Acesta a predat la Poliție o geantă găsită, în care se aflau peste 4.500 de lei

Spirit civic al unui tânăr din Eforie care a predat la Poliție o geantă cu bani. FOTO Primăria Eforie

Polițiști din Eforie au fost sesizați în seara zilei de joi, 22 iulie, în jurul orelor 19.30, de un tânăr, de 20 de ani, despre faptul că în, timp ce își desfășura activitatea ca angajat al unei societăți comerciale, a găsit o geantă în care se aflau mai multe bunuri, dar și bani 2.300 de lei și 360 de euro.

Imediat, o patrula mixtă, formată dintr-un polițist al stațiunii Eforie și un jandarm din cadrul IJJ Constanța, a preluat geanta și a identificat proprietarul. Ulterior, la sediul Poliției Eforie s-a prezentat bărbatul în cauză, în vârstă de 65 de ani, din Ilfov, care a declarat că și-a uitat geanta pe o bancă din stațiunea Eforie Sud.

Persoana vătămată și-a recuperat bunurile, totodată mulțumind tânărului care a dat dovadă de spirit civic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*