Un bărbat din Lumina a suferit arsuri grave după ce casa i-a fost afectată de un incendiu

Un bărbat din Lumina a suferit arsuri grave după ce casa i-a fost afectată de un incendiu

Un bărbat din Lumina a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe mai mult de jumătate din corp, după ce casa i-a fost afectată de un incendiu. Polițiștii au deschis un dosar penal, focul fiind pus intenționat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii militari au fost solicitați să intervină joi, 14 octombrie, în jurul orei 13.50, în comuna Lumina, pentru lichidarea unui incendiu. La fața locului au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD C și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

La momentul izbucnirii incendiului, în locuință se afla un bărbat de 42 de ani, care a fost evacuat de către vecini. Victima prezenta arsuri pe aproximativ 60 la sută din suprafața corpului, fiind transportată la spital.

Până să fie stins, focul a distrus materiale textile și mobilierul dintr-un dormitor de aproximativ 25 de metri pătrați. Polițiștii Postului de Poliție Lumina efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal după ce pompierii au stabilit că focul a fost pus intenționat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*