CT BUS reintroduce traseele de noapte pentru liniile de autobuze N102, N100M, N2-43 și N5-40

CT BUS reintroduce traseele de noapte pentru liniile de autobuze N102, N100M, N2-43 și N5-40. FOTO CT BUS

CT BUS a anunțat că începând de luni, 19 iunie, va reintroduce traseele de noapte pe mai multe linii de autobuze.

Traseele de noapte care vor fi reluate sunt N102, N100M, N2-43 și N5-40. Acestea vor funcționa cu o frecvență de 30 de minute, asigurând astfel o alternativă convenabilă și sigură de transport pentru cei care lucrează în schimbul de noapte, petrecătorii sau oricine are nevoie de a se deplasa în timpul orelor târzii.

Prima cursă a autobuzelor de noapte va pleca din cap de linie la ora 23.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*