Jandarmii constănțeni au capturat un șarpe de 1.5 metri lungime într-o curte din Costinești

Șarpe capturat de jandarmi. FOTO Jandarmeria Constanța

Jandarmii au capturat un șarpe de 1.5 metri lungime într-o curte din Costinești după ce au primit un apel la 112.

„Astăzi, 13.06.2024, la ora 11:30, jandarmii constănțeni au răspuns din nou unui apel la numărul unic de urgență 112, care semnala prezențe unui șarpe într-o curte din localitatea constănțeană Costinești.

Echipajul de intervenție al jandarmeriei s-a prezentat la adresa indicată în apel și a reușit să localizeze șarpele, care se urcase într-un copac.

Jandarmii au capturat reptila în siguranță iar ulterior aceasta a fost eliberată în mediul său natural, acolo unde nu prezintă niciun pericol pentru cetățeni”, Jandarmeria Constanța.

În ultima vreme s-au înmulțit acest gen de apeluri, jandarmii constănțeni fiind solicitați aproape zilnic pentru a interveni la astfel de situații.

Deși șerpii capturați nu au fost din categoria celor veninoși, jandarmii le recomandă cetățenilor să le solicite sprijinul în astfel de situații și să nu încerce să intervină singuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*