Tineri duși la Secția 5 Poliție Constanța după ce au fost găsiți cu droguri asupra lor

Droguri găsite de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Trei tineri au fost duși la Secția 5 Poliție Constanța după ce au fost găsiți cu droguri asupra lor.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 octombrie, în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 5 Poliție au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane provoacă distrugeri apartamentului său.

Polițiști deplasați la fața locului au identificat persoana care a apelat la 112, precum și alte 3 persoane aflate în locuință, respectiv o minoră, de 17 ani, și 2 tineri, de 22 de ani, respectiv 23 de ani.

Nu au fost identificate distrugeri ale apartamentului.

Deoarece, cei 3 tineri ar fi fost incoerenți în vorbire și nu ar fi putut preciza motivul prezenței lor în apartament, s-a procedat la efectuarea controlului corporal asupra tinerilor de 22 și 23 de ani.

Astfel, asupra unuia dintre ei a fost descoperită o substanță susceptibila a avea efecte psihoactive.

Față de cele constatate, s-a luat măsură conducerii persoanelor la sediul poliției, în vederea luării măsurilor legale și pentru efectuarea controlul corporal asupra minorei.

În momentul introducerii în autospecială, minora a încercat sa fugă.

Polițiștii au pornit în urmărirea acesteia, fiind imobilizată după aproximativ 20 de metri.

Astfel, din hanoracul purtat de aceasta ar fi căzut un grinder.

Cei 3 tineri au fost conduși la sediul Secției 5 Poliție.

În cauză, au fost sesizați reprezentați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, urmând să fie sesizați și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*