Un bărbat din Constanța a decedat după ce a adormit cu țigara în mână

Pompierii au găsit un bărbat decedat în locuință. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la un imobil de pe strada Alexandru Ion din municipiul Constanța. Ajunși la fața locului, salvatorii au găsit în casa inundată de fum și trupul neînsuflețit al unui bărbat.

La incendiu au intervenit 16 pompieri cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță tip SMURD B. Când au ajuns la locul solicitării, pompierii au constatat că ardea o încăpere a casei. Înăuntru au găsit și un bărbat  de 56 de ani, inconștient, care a fost scos și predat echipajului medical. Din nefericire, viața victimei nu a mai putut fi salvată.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 20 de minute de la începerea intervenției, pompierii stabilind ca și cauză probabilă care a provocat incendiul, o țigară lăsată aprinsă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*