Accident grav pe DN 39, pe podul CF spre Mangalia

Accident rutier pe DN 39, inetrvine ambulanta, politia si elicopterul SMURD

Un accident în lanț s-a produs sâmbătă în jurul prânzului pe DN 39 Constanța – Mangalia, pe podul rutier ce face trecerea peste calea ferată, în dreptul stațiunii Neptun. Din primele informații se pare că un autoturism de teren a intrat în coleziune cu un camion încărcat cu lemne, apoi a urmat o coleziune în lanț. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, echipaje SMURD și cel de descarcerare al ISU Dobrogea.

Știre în curs de actualizare

UPDATE

Accidentul a avut loc la coborârea de pe podul rutier. Au rezultat trei victime. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD, dar în cele din urma victimele, care nu au suferit răni grave au fost transportate la spital cu ambulanțele

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*