Cinci persoane autoevacuate, în urma unui incendiu produs la un bloc din Constanța

Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

Cinci persoane s-au autoevacuat în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui incendiu produs la un bloc din Constanța.

Pompierii au fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la o garsonieră situată la parterul unui bloc de pe Aleea Albăstrelelor din municipiul Constanța. La locul incendiului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, autoscara, două echipaje SMURD. Incendiul se manifesta într-o boxă de 5 metri pătrați. Au ars mobilier și materiale textile. Cinci persoane, printre care și un copil s-au autoevacuat. Acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*