Un bărbat din Constanța a ajuns la spital după ce a uitat o oală pe foc

Un mort și un rănit după ce un autoturism s-a răsturnat într-un șanț, în apropierea satului Miorița. Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat din Constanța a ajuns la spital, sâmbătă, intoxicat cu fum, după ce a uitat o oală pe foc.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, sâmbătă după-amiază, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe bulevardul Tomis.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au fost alocate două mașini de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD B. Pompierii au pătruns în apartament și au constatat că era vorba despre o oală uitată pe foc.

„Din primele informații, în apartament a fost găsită o persoana în jur de 30 de ani, căreia i se acordă primul ajutor medical la fața locului de paramedicii SMURD. Persoana va fi transportată la spital, conștientă, aceasta fiind ușor intoxicată cu fum”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*