O tânără de 24 de ani a murit într-un accident rutier petrecut între Murfatlar și Ciocârlia de Sus

O tânără de 24 de ani a murit într-un accident rutier petrecut între Murfatlar și Ciocârlia de Sus

O tânără de 24 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, într-un accident rutier petrecut în dimineața zilei de luni, 24 mai, între Murfatlar și Ciocârlia de Sus.

Potrivit primelor informații, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, care s-au lovit frontal. La fața locului au fost solicitați să intervină salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, iar în zonă au intervenit două echipaje SMURD și o autospecială de descarcerare, în ajutorul cărora au mers și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

În urma accidentului, o femeie de 24 de ani, conducătoarea primului autoturism, a decedat, iar alte două persoane, o femeie, de 21 de ani, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și un pasager din acesta, bărbat de 24 de ani, au fost rănite, fiind transportate la spital.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat, în cauză fiind deschis și un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*