FOTO Patru persoane au ajuns la spital, rănite într-un accident rutier în lanț petrecut pe Autostrada A2

Accident rutier în lanț petrecut pe Autostrada A2. FOTO ISU Constanța

Patru persoane au ajuns la spital duminică, 1 mai, după ce au fost rănite într-un accident rutier ce a avut loc între mai multe autoturisme în pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre București.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, în incident au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau, în total, 10 persoane. La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, două echipaje de Ambulanță precum și o autospecială pentru victime multiple.

Din cele 10 persoane aflate în autoturismele implicate în accident, numai patru au fost rănite și, după ce au fost consultate la fața locului de către cadrele medicale, au fost transportate la spital conștiente și în stare stabilă.

Accidentul este cercetat acum de către polițiști, care au deschis și un dosar penal în cauză.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este intens pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanța. În zona podului de peste brațul Borcea se efectuează lucrări de reabilitare, motiv pentru care se circulă pe o singură bandă pe fiecare sens de mers. Conducătorii auto sunt sfătuiți să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp. De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să opteze și pentru rutele alternative, respectiv:

  • DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;
  • A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;
  • DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*