Un bărbat și-a pierdut viața într-un incendiu provocat de explozia unei centrale la o casă din Eforie Nord

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat de aproximativ 40 de ani și-a pierdut viața, duminică după amiază, în urma exploziei centralei de la o casă din Eforie Nord.

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit duminică după amiază, la o casă de pe strada Plantelor din Eforie Nord. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă de la Stația Tuzla, un echipaj SMURD B, un echipaj SMURD C.

Incendiul s-a manifestat în beciul casei în urma exploziei unei centrale. În urma evenimentului, un bărbat de aproximativ 40 de ani a murit, iar doi copii minori au suferit escoriații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*