Un bărbat a murit după ce s-ar fi aruncat de la balconul unei clădiri din stațiunea Mamaia

Stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța
Stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Polițiștii din stațiunea Mamaia au fost alertați joi, 20 iulie, cu privire la sinuciderea unui bărbat în vârstă de 34 de ani. Se pare că acesta s-ar fi aruncat de la etajul cinci al unei clădiri din stațiune.

Echipaje de poliție și personal medical s-au deplasat imediat la locul incidentului, confirmând nefericita întâmplare și declarând decesul bărbatului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală,  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*