Prinşi de jandarmi cu substanţe interzise în centrul Constanței

Prinși de jandarmi cu substanțe interzise. FOTO IJJ Constanța

Duminică, 05.11.2023, în jurul orei 21:30, o de patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a surprins în faţa unei farmacii de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa doi bărbaţi care păreau să schimbe între ei două pacheţele de staniol împăturit. Acest lucru precum şi comportamentul celor doi i-a determinat pe oamenii legii să-i legitimeze şi să-i controleze corporal.

Cu ocazia controlului s-a descoperit asupra unuia dintre bărbaţi un plic din plastic care conţinea o substanţă vegetală, de culoare verde oliv cu miros înţepător, aceeaşi ca şi în pacheţelele de staniol, precum şi o cutie de foiţe pentru ţigarete.

Bărbații au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri), iar substanţa găsită în pachete a fost ridicată în vederea confiscării. După întocmirea actelor de constatare, cei doi împreună cu pacheţelele cu substanţe interzise au fost predaţi către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*