VIDEO Un bărbat curajos a sărbătorit Ziua Națională făcând o baie în apele Mării Negre

Un bărbat curajos a sărbătorit Ziua Națională făcând o baie în apele Mării Negre

Se pare că sezonul de scăldat s-a redeschis la Constanța de Ziua Națională a României, un bărbat curajos alegând să sărbătorească evenimentul printr-o baie în apele Mării Negre. În prima zi calendaristică de iarnă, temperatura exterioară a fost de numai trei grade Celsius, iar cea din apa mării de maximum 13 grade.

Așa după cum se observă din imaginile surprinse de prietenii săi, bărbatul a mers pe plaja din zona Pescărie din municipiul Constanța și, având pe el doar o pereche de pantaloni scurți, s-a aruncat în apele reci ale mării spunând: „La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!”, mesaj pe care l-a retransmis și câteva minute mai târziu, când a ieșit pe plajă.

Ulterior, prietenii săi au postat imaginile pe un site de socializare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*