Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, în Mamaia

Accident mortal în Mamaia. FOTO ISU Constanța

Un bărbat în vârstă de 32 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de înaltă tensiune, în stațiunea Mamaia.

IPJ Constanța a anunțat că miercuri, în jurul orei 13.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

“Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, iar în urma coliziunii, unul dintre vehicule a fost proiectat într-un stâlp de înaltă tensiune. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului proiectat în stâlp, în vârstă de 32 de ani, din Brăila”, a anunțat IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*