CTnews TV: Prefectul Constanței, Silviu Coșa, despre situația pandemiei la nivelul județului

Prefectul Silviu Coșa. FOTO Adrian Boioglu

Prefectul Constanței, Silviu Coșa, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a referit la situația pandemiei în Constanța, incidența fiind în creștere atât la nivelul județului, cât și la nivelul celui mai mare municipiu. Silviu Coșa a precizat că mai sunt oameni care nu respectă măsurile de protecție și persoane care merg cu certificate false de vaccinare la mall.

De asemenea, el s-a referit și la situația Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, afectat de incendiul de la începutul lunii octombrie.

Prefectul a reacționat și la afirmațiile Înalt Prea Sfințitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care a îndemnat oamenii să nu se vaccineze.

Silviu Coșa a vorbit și despre activitatea sa politică, fiind ales la Congresul PNL vicepreședinte pe Regiunea Sud-Est.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*