Brigada 9 Mecanizată “Mărăşeşti” organizează o expoziție de tehnică de luptă în parcarea de Vivo Constanța

Expoziția de tehnică de luptă. FOTO Brigada 9 Mecanizată “Mărăşeşti”

În Municipiul Constanţa, Brigada 9 Mecanizată “Mărăşeşti”, singura mare unitate de forţe terestre din Dobrogea, organizează o serie de manifestări dedicate sărbătoririi Zilei Armatei României.

Astfel că sâmbătă, 28 octombrie, la VIVO! Constanţa, între orele 10.00 şi 18.00, este organizată o expoziţie de tehnică de luptă, ateliere de prezentare a armamentului și standuri de promovare a profesiei militare.

Factor de echilibru și stabilitate în societate, Armata României este instituția fundamentală a statului, cu rol esențial în apărarea intereselor vitale ale poporului român. Prin semnificația sa, această zi readuce în memoria noastră faptele de arme ale ostașilor români căzuți pe câmpurile de luptă, în vremuri trecute sau prezente, pentru apărarea ființei naționale și a gliei strămoșești, pentru libertatea și siguranţa noastră.

Mărturia vie a vremurilor trecute sunt astăzi bravii veterani de război şi urmașii tuturor eroilor căzuţi pe câmpurile de bătălie. 25 Octombrie constituie, mai presus de toate, un înălţător şi pios moment de aducere aminte a celor care au luptat până la sacrificiul suprem pe fronturile cumplite ale ultimei conflagrații mondiale.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*