CTnews TV: Gihan Eserghep definește cele trei lucruri pe care Primăria Constanța trebuie să le aplice urgent pentru mobilitatea urbană

Omul de afaceri Gihan Eserghep. FOTO Adrian Boioglu

Omul de afaceri Gihan Eserghep de la Metropolitan Tour este și un expert în mobilitatea urbană. În această calitate a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV. Subiectele emisiunii s-au axat în jurul modului în care Primăria Constanța înțelege să ducă la bun sfârșit marile proiecte de reabilitare a bulevardelor, parcărilor și sensurilor giratorii.

Eserghep vorbește și despre trendul vacanțelor în afara țării, dar și despre cariera sa politică aflată la început.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*