Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-o autoutilitară, pe DJ 226

Un bărbat și-a pierdut viața în această dimineață după ce a intrat cu mașina într-o autoutilitară, iar evenimentul a avut loc pe DJ 226.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 30 mai, în jurul orei 06.40, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 226 s-a produs un accident rutier.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism și un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, ce erau conduse de doi bărbați, de 45, respectiv 52 de ani.

Cele două vehicule ar fi circulat din sensuri opuse.

În urma accidentului rutier, șoferul autoturismului a decedat” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*