Trei cetățeni palestinieni descoperiți de polițiștii de frontieră constănțeni în remorca unui autocamion

Trei cetățeni palestinieni, ascunși în remorca unui autocamion. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră constănțeni din PTF Negru Vodă au descoperit, ascunși în remorca unui tir, trei cetățeni palestinieni ce încercau să treacă ilegal frontiera de stat.

Potrivit Gărzii de Coastă, agenții din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat luni, 13 februarie, controlul de intrare în țară asupra unui ansamblu rutier format dintr-un cap tractor și o semi-remorcă, înmatriculat în Republica Moldova, la volanul căruia se afla un cetățean moldovean.

„În urma utilizării tehnicii din dotare privind identificarea eventualelor persoane aflate ascunse în remorcă, în interiorul acesteia au fost descoperite trei persoane cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani. Asupra acestora au fost descoperite documente de călătorie emise de Palestina, intenționând să ajungă în țări din vestul Europei”, au transmis reprezentații instituției.

Cei trei palestinieni au fost preluați de autoritățile din țara vecină în vederea continuării cercetărilor, în conformitate cu acordul dintre România și Bulgaria.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*