Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce o femeie de 33 de ani fost găsită spânzurată într-un imobil din oraș

Polițiști constănțeni au fost solicitați să intervină marți, 18 iulie, după ce, într-un imobil din municipiul Constanța, a fost găsită o femeie decedată prin spânzurare.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, la fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Secției 3 Poliție Constanța, care au constatat că cele sesizate se confirmă, victima, în vârstă de 33 de ani, fiind identificată. La fața locului a ajuns și o autospecială a Serviciului de Ambulanță  Judeţean Constanţa, dar personalul medical nu a putut decât să declare decesul acesteia.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*