Un bărbat a fost grav rănit, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp din Mamaia

Accident grav în stațiunea Mamaia

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost grav rănit, miercuri dimineața, după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un stâlp din Mamaia.

Polițiștii spun că miercuri, în jurul orei 7.25, un bărbat de 27 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre Constanța către Năvodari și, ajungând la ieșirea din sensul giratoriu din dreptul unui hotel, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta, unde a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

Bărbatul era inconștient și a fost scos din autoturism de către pompieri. El a fost transportat la Spitalul Județean Constanța de un echipaj SMURD C.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*