FOTO VIDEO Accident cu doi oameni încarcerați după ce un taxi s-a răsturnat lângă Academia Navală. Alte șase mașini au fost lovite

Accident la Academia Navală

Zona de la intersecția străzilor Fulgerului cu Soveja face din nou victime. Două persoane au rămas încarcerate într-un taxi după ce șoferul autoturismului a efectuat o manevră greșită.

Accidentul a avut loc la puțin timp după ora 8.30 a zilei de miercuri, 16 noiembrie. După apelul la numărul de urgență 112, la locul indicat au sosit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de la Serviciul de Ambulanță Constanța.

Polițiștii spun că vina îi aparține șoferului de taxi care a circula pe strada Fulgerului. El a făcut un viraj la stânga și a pătruns pe contrasens. Totodată, oamenii legii sunt convinși că taximetristul nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar așa că a fost lovit de acesta. Mașina de taxi s-a răsturnat și a ricoșat în alte cinci autoturisme care erau parcate în apropierea Academiei Navale.

În urma impactului, șoferul de taxi și pasagerul aflat în mașină au rămas încarcerați. Ei au fost transportați la spital cu multiple traumatisme. Primul a suferit un traumatism cranian în regiunea frontală, iar cel de-al doilea era rănit la umăr.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*