FOTO Accident rutier spectaculos în Tomis III: două autoturisme care s-au lovit, au căzut într-o groapă a RADET

Accident rutier spectaculos în Tomis III

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de luni, 17 mai, la intersecția bulevardelor Tomis și Soveja din Constanța, după ce două autoturisme care s-au acroșat au căzut ulterior într-o groapă săpată de RADET pentru remedierea unei avarii. Intervenția societății era semnalizată, iar groapa era înconjurată de panouri protectoare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au fost alocați 18 pompieri, cu o autospecială de stingere, un echipaj de Descarcerare, și patru echipaje SMURD.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite dar starea lor de sănătate este stabilă, fără complicații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Accidentul nu s-ar fi intamplat daca nu existau restrictiile de circulatie datorate asa ziselor lucrari care trebuiau terminate de muuuuuult timp. Atat cei care se ocupa de reabilitarea conductelor Radet, cat si cei de la Confort Urban au probleme majore si poate ca nu ar mai trebui sa se ocupe de asa ceva, pentru ca nu sunt in stare sa faca treaba corespunzator si in timp util.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*