RAJA oprește vineri, 04 februarie, furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din orașul Hârșova

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Echipele RAJA SA vor executa vineri, 04 februarie, lucrări de remediere a unei avarii survenite pe o conductă de alimentare cu apă din orașul Hârșova. 

Astfel, în intervalul orar 08.00 – 13.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile Revoluției, Mării, Păcii, Dobrogei, Grădinilor, precum și pe arterele adiacente.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de lipsa apei să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care se vor executa lucrările”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*