Măsuri de siguranță luate de Primăria Constanța pentru petrecerea de Revelion organizată în aer liber

FOTO Ovidiu Oprea

DJ Adrian Eftimie, DJ Optick, DJ Vali Bărbulescu și DJ Sllash&Doppe vor crea o atmosferă de neuitat pe bulevardul Tomis în noaptea dintre ani. Evenimentul va începe la ora 20.00.

Potrivit Primăriei Constanța, pentru siguranța participanților la eveniment, în perioada 30 decembrie, ora 18.00 – 01 ianuarie, ora 18.00, se va interzice circulația autovehiculelor pe bulevardul Tomis, între bulevardul Ferdinand și strada Traian. Restricțiile sunt valabile și pentru oprirea/staționarea autovehiculelor. De asemenea, în aceeași perioadă traficul rutier va fi restricționat pe strada Dragoș Vodă, între strada Ecaterina Varga și bulevardul Tomis. Circulația și staționarea autovehiculelor vor fi interzise pe aleile de acces către Primăria Municipiului Constanța, Instituția Prefectului-Județul Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Accesul în spațiul special amenajat pentru participanții la eveniment se va face cu respectarea prevederilor H.G. 1242 din 08.12.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 09.12.2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și cu respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Potrivit art.1, pct.8 anexa 3 din H.G. 1242 din 08.12.2021, se permit organizarea și desfășurarea în aer liber a evenimentelor specifice dedicate marcării trecerii în noul an, în perioada 31 decembrie – 1 ianuarie, fără restricții privind numărul de persoane și intervalul orar, cu purtarea măștii de protecție, precum și cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. În zona de afluire în perimetrul de desfășurare a evenimentului se vor organiza controale ale participanților pentru evitarea pătrunderii cu obiecte contondente, materiale pirotehnice.

În premieră, constănțenii vor putea admira spectacolele de artificii care vor fi lansate din șapte locații diferite: Parcul Arheologic, Parcul Tăbăcărie, Parc Poarta 6, Plaja Reyna, Plaja Neversea, Campus Ovidius, Parcare Vivo mall. Efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată difuzată pe Kiss FM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*