Un bărbat a fost accidentat grav în stațiunea Mamaia pe când traversa strada pe trecerea de pietoni

Echipajul medical i-a acordat victimei primul ajutor. FOTO SAJ Constanța

Un grav accident rutier s-a produs în seara de 8 octombrie în stațiunea Mamaia. Un pieton a fost lovit în plin în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, care a intrat pe contrasens.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.00, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în zona hotelului Splendid. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat în vârstă de 53 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în banda numărul 3, dinspre Năvodari către municipiul Constanța. La marcajul pietonal a pătruns pe sensul opus și a surprins și accidentat un bărbat de 59 de ani, care s- ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, din dreapta conducătorului auto.

În urma accidentului rutier a rezulta vătămarea corporală gravă a pietonului, acesta fiind transportat în comă la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*