Un tocilar bătrân a fost accidentat mortal pe DN 3, între Constanța și Valu lui Traian

Bătrânul a fost accidentat mortal. FOTO IPJ Constanța

Un bătrân care circula pe marginea Drumului European 3 Constanța – Valu lui Traian a fost accidentat mortal în seara de sâmbătă 16 martie.

Victima este un bărbat de 81 de ani care mergea se pare spre casă. Acesta era un tocilar cunoscut în Constanța, care mergea cu roata sa de lemn prin toate cartierele Constanței și ascuțea cuțitele gospodinelor.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, accidentul a avut loc la ora 19.20, când un bărbat în vârstă de  49 de ani a condus un autoturism, pe DN 3 în afara municipiului Constanţa, pe prima bandă, dinspre Constanţa către Valu lui Traian. La un moment dat a surprins şi accidentat mortal un bărbat, de 81 ani, care se deplasa pe partea carosabilă, pe partea dreaptă a sensului de mers.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*