Un băiat de 12 ani s-a electrocutat în gara din Valu lui Traian în timp ce își făcea un selfie pe un vagon

Bătrân rănit grav după ce a fost lovit de un tren în Năvodari.

A vrut să aibă cu ce se lăuda în fața prietenilor, iar acum se află în stare critică la Spitalul de Arși din București. Este vorba de un băiat de 12 ani care a fost electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren.

Tragica întâmplare a avut loc în jurul orei 15.00 în Halta CFR din Valu lui Traian. Aici, victima, în vârstă de 12 ani, era împreună cu patru prieteni și a urcat pe un vagon de marfă pentru a-și face un selfie. Din nefericire, a intrat în arcul electric al liniilor de înaltă tensiune.

La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD C, cadrele medicale găsindu-l în viață pe minor, care prezenta arsuri pe 80 % din corp. Victima a fost intubată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța, iar de aici a fost transferat la Spitalul de Arși din București cu elicopterul SMURD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*