FOTO Accident grav la Sibioara, Constanța. Două persoane au murit și alte două au fost rănite după ce un autoturism a derapat în curbă

Accident grav între Oituz și Sibioara. FOTO IPJ Constanța
Accident grav între Oituz și Sibioara. FOTO IPJ Constanța

Un accident produs miercuri seara pe Drumul Național 22 din județul Constanța a dus la rănirea a patru persoane și decesul celei de-a cincea.

Evenimentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 18.00, în apropiere de localitatea constănțeană Sibioara, pe drumul dinspre Oituz.

Conform reprezentanților IPJ Constanța, accidentul a avut loc la kilometrul 277 al DN22. Două autoturisme, care circulau din sens opus, pe tronsonul Tulcea – Constanța s-au ciocnit frontal.

Medicii au găsit la locul accidentului o persoană decedată și alta inconștientă. În ciuda manevrelor de resuscitare, persoana aflată în stare gravă nu a putut fi salvată. 45 minute mai târziu a fost declarat decesul ei. În cealaltă mașină se aflau un bărbat de 46 ani din localitatea tulceană Baia și o femeie de 33 ani din Agigea. Ei au suferit traumatisme de membre și toracice, dar au supraviețuit.

Cauza probabilă a accidentului este aceea de carosabil umed și neadaptarea vitezei la intrarea în curbă.

Traficul rutier pe Drumul Național a fost blocat vreme de aproape o oră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*