FOTO Șapte persoane, dintre care cinci minori, au fost rănite în urma unui accident rutier în apropiere de Movila Verde

Șapte persoane au ajuns la spital în urma accidentului rutier. FOTO CTnews.ro

Accidentul s-a produs pe DJ 392, în zona localității Movila Verde. Din primele informații se pare că este vorba de un impact în urma unei depășiri neregulamentare.

Cinci minori, cu vârste între 11 și 17 ani, erau pasageri în microbuzul aparținând unei fundații româno – turce, însoțiți de doi adulți. Din primele informații se pare că la un moment dat, un autoturism a efectuat o depășire neregulamentară și a lovit microbuzul.
Știre în curs de actualizare

UPDATE:

„În jurul orei 16.40, un bărbat de 22 de ani, a condus un autovehicul pe DJ 392, între localitățile Independența și Movila Verde iar la un moment dat a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 33 de ani, care circula în același sens și care se angajase în mod regulamentar în efectuarea unui viraj la stânga.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto și a cinci pasageri aflați în primul vehiculul, cu vârste cuprinse între 11 și 38 de ani“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*