Un al treilea participant la scandalul dintr-un club din Mamaia, reținut în timp ce încerca să iasă din țară

Suspectul a fost reținut și prezentat în instanță cu propunere de arestare preventivă. FOTO cu rol ilustrativ

Un al treilea bărbat a fost reținut de polițiștii din Mamaia, acuzat de tulburarea ordinii publice și port ilegal de armă albă, în cazul incidentului din urmă cu două săptămâni în care un tânăr a fost agresat într-un club din stațiune.

Potrivit Poliției Județene Constanța, urmare a cercetărilor în dosarul penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea de obiecte periculoase fără drept, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat un al treilea bărbat, de 27 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Acesta a fost depistat în după amiaza zilei de joi, 26 mai, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, fiind condus pentru audieri la sediul Poliției stațiunii Mamaia.

„În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Reamintim faptul că, la data de 25 mai, polițiști din Mamaia, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în județele Călărași, Ilfov, respectiv municipiul București, fiind descoperite mai multe arme albe. Ulterior, doi bărbați au fost conduși la audieri, iar, în urma administrării probatoriului în cauză, aceștia au plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.

În dimineața zilei de 14 mai, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului. Conform cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-au bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-a înțepat cu un cuțit. Până în prezent victima, cântăreț de manele, nu a formulat plângere împotriva agresorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*