Peste 360 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Festivalul Neversea

Peste 360 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Festivalul Neversea, în cele patru zile ale evenimentului muzical.

Potrivit ISU Constanța, pe perioada desfășurării Festivalului Neversea o atenție deosebită a fost acordată asigurării primului-ajutor. Astfel, echipajele implicate în acordarea asistenței medicale de urgență și de prim-ajutor din cadrul ISU Constanța și Serviciului de Ambulanță Constanța au acordat sprijin participanților, în următoarele situații:

-64 traumatisme diverse (excoriații, contuzii etc.);

-299 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (lipotimie, stări febrile, cefalee, hipertensiune arterială etc.).

O singură persoană a necesitat investigații suplimentare, fiind transportată la spital.

Pe linia prevenirii situațiilor de urgență, premergător și în perioada desfășurării festivalului, personalul Inspecției de Prevenire a executat 2 controale  la operatorii economici din perimetrul amenajării temporare în urma cărora au fost constatate 35 de deficiențe și au fost aplicate 10 amenzi contravenționale în cuantum de 34.500 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*