FOTO VIDEO Doi bărbați au fost reținuți în urma incidentului din Mamaia, când un tânăr a fost agresat într-un club din stațiune

Suspecții au fost prinși în flagrant delict în timp ce încercau să părăsească România. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști din Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale, au pus în aplicare miercuri, 25 mai, trei mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

În urma descinderilor, care au avut loc în județele Călărași, Ilfov, respectiv municipiul București, au fost descoperite mai multe arme albe, obiectele fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, doi bărbați au fost conduși la audieri, iar în urma administrării probatoriului în cauză, aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore. Ulterior, cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Bărbați reținuți în urma incidentului dintr-un club din stațiunea Mamaia. FOTO: IPJ Constanța

În dimineața zilei de 14 mai, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului. Conform cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-au bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-a înțepat cu un cuțit. Până în prezent victima, cântăreț de manele, nu a formulat plângere până la acest moment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Un al treilea participant la scandalul dintr-un club din Mamaia, reținut în timp ce încerca să iasă din țară – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*