Un adolescent în vârstă de 16 ani, întors din Anglia recent, este al 16-lea caz de persoană infectată co COVID – 19 din județul Constanța

COVID - 19 în județul Constanța. FOTO Pixabay

Un nou caz de coronavirus, al șaisprezecelea, a fost confirmat la Constanța. Este vorba despre un băiat în vârstă de 16 ani, întors recent din Anglia. Acesta este internat la Spitalul de Boli Infecțioase.

Potrivit Prefecturii Constanța, la nivelul județului Constanța, avem următoarea situație:

  • 88 carantinați,
  • 1.550 autoizolare,
  • 16 cazuri confirmate.

Până acum, pe teritoriul României, au fost confirmate 277 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre cele 277 de persoane confirmate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și externate ( 16 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 17 noi cazuri de îmbolnăvire, astfel: 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul la Iași, Dolj, Ilfov și Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*