Zile aglomerate pentru jandarmii constănțeni

Jandarmii constănțeni vor fi prezenți la mai multe evenimente sportive

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate. Luptătorii Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“  vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul şi F.C.S.B, din cadrul Campionatul National de Fotbal, Liga I, play – off. 

Pe 20 aprilie, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor din mun.Constanţa, unde va avea loc competiţia sportivă OSS Fighters, începând cu ora 19.00.

Sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 10.00, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul rugby dintre echipele A.C.S. Tomitanii Constanţa şi S.C.M. Gloria Buzău, eveniment sportiv ce va avea loc pe stadionul „Mihail Naca”.

În aceeaşi zi, jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de rugby dintre echipele C.S. Rugby Năvodari şi C.S. Ştiinţa Petroşani, ce se va disputa pe stadionul „Flacăra” din Năvodari cu începere de la ora 10.00.

Duminică, 22 aprilie, în intervalul orar 11.00-18.00, va fi asigurată ordinea publică la activităţile organizate cu ocazia sărbătoririi „Zilei comunei Oltina”(meci de fotbal Sportprim Oltina – Avântul Comana; spectacol de muzică populară).

Luni, 23 aprilie, jandarmii vor avea în atenţie siguranţa participanţilor la ceremonialul militar şi religios ce va avea loc la Monumentul Eroilor Regimentului 34 Infanterie situat pe strada Traian, cu prilejul sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre.

Jandarmii Grupării Mobile, aproximativ 150 la număr, vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul şi F.C.S.B, din cadrul Campionatul National de Fotbal, Liga I, play – off. Partida se dispută sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 20.45, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*