Trei proiecte pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Judeţean Constanța

Ședință orddinară a Consiliului Județean Constanța. FOTO CJ Constanța

Consiliul Județean Constanța a fost convocat luni, 21 decembrie, în ședință de îndată, fiind prezenți 28 de consilieri din totalul de 37. Ședința a fost ținută în regim de videoconferință, iar pe ordinea de zi au fost un număr de trei de proiecte de hotărâri.

Cele trei proiecte de pe ordinea de zi au vizat modificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2020 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020 pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGASPC), precum și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Constanța pentru anul 2020.

Mai exact vorbim despre o majorare a bugetului Spitalului Clinic Județean de Urgență cu suma de aproximativ 2,1 milioane de lei. Aceste venituri provin din contractele cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța.

Totodată a fost modificat și bugetul de venituri și cheltuieli al DGASPC Constanța, acesta majorându-se cu valoarea de aproximativ 3,1 milioane lei. Aceste sume provin în mare parte din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, dar și din sponsorizări.

De asemenea, în urma celor două proiecte de hotărâri aprobate, a fost nevoie și de rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Constanța pentru anul 2020. Hotărâre care a fost aprobată cu 24 de voturi pentru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*