UPDATE VIDEO Incendiu într-un bloc din cartierul Henri Coandă. Opt persoane au fost evacuate de pompieri după ce s-au intoxicat cu fum

Incendiu într-un bloc din cartierul Henri Coandă. FOTO ISU Constanța

Un puternic incendiu a izbucnit luni, 3 mai, într-un bloc din cartierul constănțean Henri Coadă, șapte persoane, fiind evacuate de pompieri.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină luni, 3 mai, pe Aleea Umanității din municipiu, pentru stingerea unui incendiu ce izbucnise într-un apartament situat la unul din blocurile cartierului Henri Coandă.

La fața locului au intervenit Det 3 ASAS, o autoscară, un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare și autospeciala de transport victime multiple, plus echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

O parte dintre locatarii blocului s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar alte șapte persoane au fost evacuate de militari, trei dintre acestea fiind deja transportate la spital.

La ora transmiterii acestei știri acțiunea pompierilor pentru stingerea focului este încă în desfășurare, în același timp salvatorii efectuând și căutare la fața locului pentru a vedea dacă mai sunt și alte persoane rămase în interiorul clădirii.

UPDATE – Ora 11.49

Pompierii constănței au finalizat acțiunea de verificare a întregului imobil și nu au mai fost identificate alte persoane surprinse în apartamente, dar șase persoane ajutor medical la fața locului.

„O minoră de 14 ani a solicitat ajutor medical după o intoxicație cu fum. În acest moment sunt șase persoane cărora li se administrează oxigen la fața locului”, au explicat reprezentanții ISU Constanța.

UPDATE – Ora 11.56

“Până în acest moment la spital au fost transportați doi bărbați cu vârste de 57 si 58 de ani și o minora de 14 ani. La fata locului au rămas cinci femei vârste de 31; 51; 63; 63 si 75 de ani. Conform comandantului de subunitate, din imobil s-au autoevacuat aprox 65-70 de persoane. Imobilul este compus din parter si 2 etaje, pe fiecare nivel fiind câte 12 locuințe”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*