Tentativă de sinucidere împiedicată în Constanța. Victima avea halucinații și se automutila

Agentul Marius Polifron și plutonierul Ovidiu Chihaia, echipajul care a intervenit în ajutorul victimei. FOTO IPJ Constanța

O tentativă de sinucidere a fost împiedicată sâmbătă, 13 martie, în Constanța, de un echipaj mixt format dintr-un polițist și un jandarm. Cei doi au intervenit în timp ce victima, ce avea halucinații, se automutila cu un cuțit și era în punctul de a-și lua viața.

Potrivit IPJ Constanța, sâmbătă dimineață, în jurul orei 07.20, polițiștii Secției 2 au fost sesizați printr-un apel la 112, de către o femeie de 42 de ani din Constanța, care a anunțat că sora sa geamănă amenință că se va sinucide, în locuința comună. La fața locului s-a deplasat patrula mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Secției 2 și un jandarm al Grupării Mobile „Tomis”, care a ajuns într-un minut la locul sesizat, găsind victima în timp ce își provoca, cu un cuțit, răni în zona pieptului.

„Colegul nostru, agentul de poliție Marius Polifron, a intrat primul în locuință și a observat-o pe femeia de 42 fiind incoerentă în vorbire, în timp ce se automutila. Polițistul a știut că orice moment contează și, având în vedere faptul că femeia prezenta halucinații, în doar câteva secunde, împreună cu colegul său de la jandarmerie, plutonier Ovidiu Chihaia, au reușit imobilizarea acesteia, ea fiind preluată de cadrele medicale și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Misiunea celor doi nu s-a oprit însă aici, deoarece, la spital, femeia a continuat să se manifeste violent, nefiind cooperantă și amenințând continuu cu sinuciderea.

„Colegii noștri au fost alături de aceasta în fiecare moment, iar după finalizarea investigațiilor, femeia a fost transportată la spitalul din Palazu Mare. Atât Marius, cât și Ovidiu, spun că și-au făcut doar meseria și se bucură că, datorită intervenției lor, o persoană a fost salvată”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*